TRADUEIX-ME

dissabte, 5 de desembre del 2015

ATAC DE TAURONS A AUSTRÀLIA


El passat dilluns dia 13 es van produir dos atacs de taurons. L’interval  de temps entre un atac i l’altre va ser molt curt, només hi va passar una hora.

Els fets es van produir en una platja del nord on hi ha diferents espècies de taurons i altres animals marins. Es creu que podria haver estat un tauró blanc, una de les espècies més perilloses del món.

El primer atac va ser a un surfista a les 10:00 del matí. Estava practicant el seu esport quan, de sobte, hi va aparèixer un tauró que el va agafar amb les seves dents i el va llençar de la taula de surf. Miraculosament va sortir amb només una queixalada al peu.

El segon es va produir a les 11:30 del matí. Qui va patir l’atac va ser una dona que estava nadant lluny de la costa.. Va resultar sortir pitjor parada, ja que el tauró li va provocar lesions greus a tot el cos. 

Els biòlegs creuen que aquest tauró podria estar ferit i que no podia caçar les seves preses habituals, com foques, calamars o lleons marins. També hi ha la hipòtesi que podria ser un tauró jove que, en veure la dona i el surfista, els ataqués pensant que fossin foques. Un biòleg va afirmar que els taurons blancs son una  espècie que, si no és provocada, normalment no ataca.
 
 

                                                     Íker Comuñas Fernández

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada