TRADUEIX-ME

dissabte, 5 de desembre del 2015

EL NEN A LA XEMENEIA

Barcelona, 20/10/15


Un nen que jugava el cap de setmana amb els seus amics desapareix sense deixar pistes.

En Jonnathan, un nen de 12 anys i pèl-roig de Barcelona  va
desaparèixer el passat dilluns, jugant a fet i amagat amb els seus amics, als afores del poble Cantallops. Va decidir amagar-se en una antiga casa abandonada. En Xavi, que era el nen a qui li tocava parar, va enxampar a tots els altres nens, però no aconseguia trobar en Jonnathan.



 
Tots els seus amics van anar-hi a buscar-lo, cridant el seu nom. Després de gairebé mitja hora cercant-lo i espantats, van cridar els seus pares. Els pares, aterrits, van estar buscant-lo, i quan es va fer fosc, ja molt espantats, van decidir trucar a la policia. 

La resposta de la policia va ser: ‘’No es considera desaparegut si no han passat 24 hores‘’, asseguren els progenitors del xicot.

Els pares, que no van deixar de cercar-lo en tota la nit, van trucar de nou a la policia en sortir el sol, per denunciar-ne la desaparició. Quan ja s’amagava el sol, els Mossos d’Esquadra va sentir com un nen cridava ‘’Trobeu-me ja… Sóc aquí!’’, declara la policia. Quan els agents van trobar-lo en una vella masia abandonada, dins d’una xemeneia, el nen encara creia que seguien jugant a fet i amagar. 
La mare i el pare declaren que estan contents per haver trobat el seu fill en bon estat i que l’infant no ho hagi passat gens malament.
 
Emma García, ­Judith Esteban i Laura Parramon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada