TRADUEIX-ME

diumenge, 6 de desembre del 2015

PERDUDA ALS 12, TROBADA ALS 14

Una nena gaditana de pares granadins es va perdre en un centre comercial de Cadis quan només tenia dotze anys. Després de la seva desaparició, els pares van moure cel i terra però no la van trobar.
 
Dos anys després, un grup d’alemanys la van trobar enterrada i morta al bosc. Resulta que al centre comercial li van entrar ganas d’anar al lavabo. Hi va anar ella tota sola. Un home que la vigilava des de feia un mes l'estava esperant  dins i li va posar una bossa al cap. Seguidament li va canviar la roba, li va tallar el cabell, i li va posar una gorra, emportant-se-la per una altra portaamb la seva furgoneta fins a amagar-la en un pis franc. Va ser aquí on van trobar l'home ofegat, sense senyals de agressió. Al pis hi havia un munt de fotos de la nena. A totes les imatges la nena portava un rellotge d’or, que no duia quan la van trobar. Després de moltes hores buscant el rellotge al pis, el van veure amagat sota el terra. El van estant examinant per saber si era el mateix. Definitivament, aquell  era el rellotge, que estava valorat en cinc mil euros. Després de saber que la roba era a la paperera del costat de casa del veí, el van acusar, però van trobar més pistes que deien que no havia estat ell.
 
Els pares de la nena, tristos i amb un altre nen en camí, quan es van assabentar de tot, van jurar la vengança, però en saber que l’home ja havia mort es van penedir de no haber-lo matat ells, perquè el que li havia fet a la seva filla no tenia perdó.
 
En saber la policia que els pares anaven a matar l’assassí, van investigar-ho, encara que el cos no presentava rastres d’agressió. Finalment van descobrir que es va suïcidar, així que van deixar les coses com estaven.
 
 
 
Marina Cabezas López
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada